Theekransjes

“Lizzy heeft wederom een heerlijke middag gehad. Ze vroeg of ze elke week mocht gaan. Jouw theekransjes doen haar zo goed.”
– Anouk, moeder van Lizzy

VertRouw Kindercoaching organiseert ook theekransjes, speciaal voor kinderen en jongeren. De theekransjes worden geboden in een warme, veilige en liefdevolle omgeving. Een samenzijn waarbij je jezelf kunt zijn en waar plezier maken voorop staat. We genieten samen in een huiselijke sfeer van een heerlijk kopje thee en natuurlijk iets lekkers.

Daarnaast gaan we aan de slag; we maken iets moois of we gaan er lekker op uit. En natuurlijk zal er heerlijk gekletst, gelachen en gedeeld worden want dat is het waar het binnen mijn theekransjes om draait. Aandacht hebben voor elkaar en voelen dat je gezien en gehoord wordt.

De kosten voor een theekransje zijn € 17 (inclusief btw, materialen, thee en wat lekkers). Een theekransje duurt 2 uur.

De theekransjes worden maandelijks georganiseerd voor een specifieke groep kinderen. Houd de website en Facebook in de gaten voor de data.

Het eerstvolgende theekransje wordt georganiseerd op 9 mei 2017 voor (hoog)gevoelige meisjes.

Het is ook mogelijk om iemand een theekransje cadeau te doen. Je krijgt dan een originele cadeaubon in een feestelijke verpakking toegestuurd.

Meld je aan of koop een cadeaubon via: selina@vertrouw-kindercoaching.com

Ik kijk er naar uit om samen met jou een kopje thee te drinken.

VertRouw Kindercoaching is aangesloten bij de landelijke community voor theekransjes.