Werkwijze

“De gesprekken met Selina hebben wij als gezin heel positief ervaren. We merkten dat Zoë meer bezig was met hoe ze de dingen bracht en waarom ze de dingen deed die ze deed.
Ook zagen we een verandering in de manier van benaderen, op een positieve manier, waardoor de dingen soepeler liepen.
Uiteindelijk werd alles makkelijker en positiever voor Zoë en dat was voor iedereen in ons gezin merk- en voelbaar en daar hadden en hebben wij nog steeds plezier van.”
– Anuska, moeder van Zoë

Als er na een vrijblijvende kennismaking een klik is, zal er een intakegesprek plaatsvinden.
In dit gesprek worden, onder andere, de coachvraag en het doel (wat wil het kind leren?) besproken. Na het intakegesprek wordt er een eerste sessie gepland.

De duur van een coachtraject hangt af van de coachvraag. Tussentijds is er de mogelijkheid voor een evaluatiegesprek en mail of telefonisch contact.

Ik pas mijn begeleiding aan op de behoeften van het kind. Er zijn echter drie kernvoorwaarden waar ik heel veel waarde aan hecht en die de basis vormen van mijn begeleiding; Vertrouwen, veiligheid en geborgenheid.

Vertrouwen; in jezelf. Dat je er mag zijn en dat je in staat bent om zelf de antwoorden te vinden die je zoekt. En het vertrouwen in mij dat ik er ben om je hierin te begeleiden.

Veiligheid; weten dat wat er verteld wordt tussen ons blijft en dat er zonder oordeel naar je geluisterd wordt.

Geborgenheid; voelen dat jij er toe doet en dat je mag zijn wie je bent.